Always Forward gaat voor energieneutraal

In 2023 namen bijna 400 clubs deel aan de Groene Clubweken en was het Hoornse Always Forward één van de drie sportclubs die in de prijzen viel. De winst? Een premium warmtepomp ter waarde van €30.000! 

Warmtepomp in gebruik
Tijdens een feestelijke bijeenkomst met taart en champagne, werd met een druk op de rode knop de nieuwe warmtepomp officieel in gebruik genomen. De kleedkamers en de kantine worden verwarmd middels het nieuwe systeem. Door de winnende opstelling met de reeds aanwezige zonnepanelen in combinatie met de warmtepomp(en), gaat Always Forward voor energieneutraal! 

Verduurzaam jouw club
“Steeds meer verenigingen willen verduurzamen maar weten niet hoe te beginnen. Wij adviseren graag zowel met de technische mogelijkheden als op het gebied van subsidies”, vertelt clubexpert Martijn van Leerdam van Mitsubishi Electric. 

Ben jij benieuwd wat er mogelijk is voor jouw sportvereniging? Onze Clubexperts staan klaar om, samen met jouw bestuur en leden, alle mogelijkheden te bekijken. Maak nu een vrijblijvende afspraak en zet duurzame stappen met jouw club! 

Nieuws