Bezoek de Nationale Sport Vakbeurs

Op woensdag 15 november 2023 vindt de 12de editie van de Nationale Sport Vakbeurs plaats in Evenementenhal Gorinchem. De Nationale Sport Vakbeurs is de facilitaire sportbeurs van Nederland.

Het unieke beursconcept waarbij sportambtenaren, clubbestuurders, exploitanten van sportaccommodaties samenkomen met dienstverleners & leveranciers uit de sportwereld. Maar ook voor de (niet-zakelijke) sportliefhebber is er genoeg te beleven. Heb je passie voor sport en ben je benieuwd naar de laatste ontwikkelingen? Kom dan naar de Nationale Sport Vakbeurs!

Naast het in contact komen met diverse organisaties die gespecialiseerd zijn in het verduurzamen van sportaccommodaties, organiseren zowel NOC*NSF als KNVB / De Groene Club ook een sessie die je inspiratie en handvatten kunnen bieden richting een energie neutrale en gasvrije sportaccommodatie.

Ontdek de nieuwste trends, maak kennis met experts en leer van succesverhalen van andere sportclubs en gemeenten die al stappen hebben gezet op het gebied van verduurzaming. 

Bezoek de Mitsubishi Electric bij stand 174.

Nieuws