Kom in contact

Energietrainer.nl is een initiatief van Mitsubishi Electric in samenwerking met de KNVB en De Groene Club met als doel om bij te dragen aan de verduurzaming van sportaccommodaties in Nederland. Ben jij een vereniging en klaar om te gaan verduurzamen? We helpen en adviseren je graag in alle fases naar een groene club. 

Stel je vragen, deel je opmerkingen, wil je jouw groene club in het zonnetje zetten of ben je op zoek naar een samenwerking? met ons door onderstaand formulier in te vullen. 

Clubexperts voor verduurzaming

Voor een uitgebreide energiescan van jouw sportclub of sportaccommodatie staan onze clubexperts klaar om samen met jou te scoren op het gebied van duurzaamheid. Door heel Nederland verspreid werken onze clubexperts van Mitsubishi Electric om jouw duurzame sportclub steeds naar een volgend niveau te brengen. Je komt eenvoudig in contact met Mitsubishi Electric clubexpert uit jouw regio. Ga snel naar de clubexpert in mijn regio.

Jouw eigen huis verduurzamen?

Jij bent betrokken bij de voetbalclub en steekt je nek uit voor een groene club. Maar zelf wil je jouw eigen huis ook verduurzamen. Dat kan, en ook daarbij helpen we je graag. Met een handig e-book vol bruikbare tips en de begrijpelijke informatie kun je vaak zelf al de eerste stappen maken. Maar als je de stap wilt maken naar gasloos, en dus een warmtepomp, dan komen de vakmannen om de hoek kijken.

Met ruim 5.000 installateurs in Nederland vind je altijd wel een installateur in de buurt voor een vakkundig advies. Bekijk de Mitsubishi Electric installateurs in jouw regio.