De Groene Clubweken 2024 komen eraan!

Goed nieuws! Ook dit jaar zullen De Groene Clubweken van de KNVB en duurzaamheidspartner Mitsubishi Electric weer plaatsvinden! Van donderdag 28 maart tot en met vrijdag 26 april 2024 zetten we gezamenlijk extra stappen om alle clubs in Nederland te helpen met verduurzamen.

Tijdens de tweede editie van De Groene Clubweken maken voetbalclubs wederom kans op een premium Mitsubishi Electric warmtepomp ter waarde van €30.000. Houd onze kanalen goed in te gaten om je in te schrijven!

De Groene Clubavonden

Wil jij tips en advies over hoe jullie je accommodatie kunnen verduurzamen? Wil je weten of de overstap naar een warmtepomp iets is voor jouw club? Of hoe het zit met subsidies? Wil je leren van andere clubs uit de regio? Kom dan naar één van de vijf Groene Clubavonden op een locatie bij jou in de buurt.

Data en locaties

Dinsdag 16 april, 19.30 uur, Heiloo
Woensdag 17 april, 19.30 uur, Schiedam
Maandag 22 april, 19.30 uur, Borne
Dinsdag 23 april, 19.30 uur, Tilburg
Woensdag 24 april, 19.30 uur, Beilen

De Groene Club

De KNVB startte in 2017 met De Groene Club om het thema duurzaamheid structureel onder de aandacht te brengen bij clubs. Inmiddels zijn ruim 1800 sportverenigingen in Nederland aangesloten bij de ideeënclub die zich inzet voor toekomstbestendige clubs. Vanuit het motto ‘volle clubkas, lage broeikas’ wordt er gestreefd naar lagere kosten binnen een duurzame sportomgeving voor iedere Nederlander.

Nieuws