Groene Clubweken van start: 3 voetbalverenigingen maken kans op premium warmtepomp!

https://energietrainer.nl/groeneclubweken/premium-warmtepomp-voor-je-club/

Steeds meer voetbalverenigingen zijn bezig met duurzaamheid. Daarnaast hebben praktisch alle verenigingen te maken met gestegen energieprijzen en onvoldoende instrumenten om deze extra kosten te compenseren. Het thema duurzaamheid biedt kansen om als vereniging de financiële positie structureel te versterken door het verlagen van energiekosten. Dat is precies de reden dat de KNVB het initiatief heeft genomen de Groene Club op te richten. In samenwerking met duurzaamheidspartner Mitsubishi Electric vindt vandaag de aftrap plaats van de eerste editie van de Groene Clubweken.

Drie warmtepompen t.w.v. 30.000 euro voor clubs die willen verduurzamen
“Als leverancier van klimaatoplossingen zoals de warmtepomp, en als duurzaamheidspartner van de KNVB, zijn we natuurlijk bekend met alle ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van verduurzamen bij sportverenigingen. We zien dat veel verenigingen al mooie stappen hebben gemaakt. Toch weten we ook dat er veel clubs nog moeite hebben met het vinden van de juiste informatie”, geeft Arjen de Jong, algemeen directeur van Alklima / Mitsubishi Electric aan. “Dat de goede informatie wel bij de juiste personen bij de vereniging terecht komt is van groot belang. Dat was het uitgangspunt om, samen met de KNVB, de Groene Clubweken te organiseren. De komende weken gaan we op verschillende manieren aandacht geven aan verduurzamen van het complex en de voordelen van een warmtepomp. Met de actie ‘Win een premium warmtepomp t.w.v 30.000 euro’ hopen we heel veel clubs een duwtje in de rug te geven en te enthousiasmeren de juiste stappen te nemen.”

Volle agenda tijdens de eerste Groene Clubweken
“We hadden superveel ideeën om het programma van deze eerste Groene Clubweken vorm te geven”, zegt de altijd enthousiaste Energietrainer John Williams. “De mogelijkheid een warmtepomp te winnen is natuurlijk fantastisch.  Maar wat bestuurders, en andere geïnteresseerde leden van de vereniging, nog meer kunnen verwachten is bijvoorbeeld een online seminar bijwonen met advies over het financieren van verduurzaming. Ook gaan we succesverhalen van clubs delen en geef ik elke week Groene Club-tips.

Jouw club kans laten maken op die premium warmtepomp?
Ben jij bestuurslid of heb je een andere officiële functie binnen je club? Meld je club dan snel aan op energietrainer.nl/groeneclubweken. Wist je dat je ook kans kunt maken op een premium warmtepomp voor thuis? Deelnemen kan tot met zondag 9 april. Dus doe meteen mee!

Nieuws