Eindsignaal Winter Warming-Up

Het eindsignaal heeft geklonken: de Winter Warming-Up is voorbij. Met alle tips van Energietrainer John Williams heb jij al mooie stappen gezet om jouw huis te verduurzamen. Uiterlijk 15 december maken we de winnaar van de Mitsubishi Electric warmtepomp bekend.
Tot die tijd is het belangrijk dat je aanpassingen in jouw tactiek doet. Het warm houden van je huis kan een flinke kostenpost zijn en met kleine aanpassingen kan je daarin winnen. De Energietrainer helpt je graag op weg. 
Heb je alle tips van de Winter Warming-Up opgevolgd? Dat wil zeggen: je hebt goede dak- en vloerisolatie, een gevulde spouwmuur en minimaal HR++ glas. Dan pas is jouw huis klaar voor de volgende stap. Dat komt omdat warmtepompen werken met een verwarmingstemperatuur van maximaal 45 tot 55 graden, terwijl een cv-ketel water van 60 tot 80 graden levert. Een slecht of matig geïsoleerd huis wordt met zo’n lage watertemperatuur niet warm genoeg.
Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van een Mitsubishi Electric warmtepomp? 
Kostenbesparing
Een warmtepomp verbruikt veel minder energie dan traditionele verwarmingssystemen, wat zich vertaalt naar aanzienlijke kostenbesparingen op je energierekening. Een warmtepomp onttrekt namelijk gratis hernieuwbare energie uit de lucht, het water of de grond. Die energie kun jij weer gebruiken voor het verwarmen van je woning of het gebruik van warm water. En dat met een rendement tot 400 procent! 
Toekomstgericht
Een Mitsubishi Electric warmtepomp heeft lage gebruikskosten en een lange levensduur.  Een slimme transfer dus waar je jarenlang van profiteert.
Milieuvriendelijkheid
Het gebruik van een warmtepomp vermindert je ecologische voetafdruk, omdat deze energie gebruikt uit hernieuwbare bronnen.
Comfortabel wonen
De warmtepomp zorgt voor een gelijkmatige, constante verwarming in huis waardoor je binnenklimaat aangenaam verbetert. De innovatieve technologie van Mitsubishi Electric zorgt er ook voor dat je altijd kunt vertrouwen op warm tapwater.
Kan jij niet wachten tot de uitslag van de Winter Warming-Up en wil je vast weten of een warmtepomp een goede duurzame oplossing voor jou is? Met onze warmtepompselector ontdek je dat in een paar minuten. Je ziet dan ook direct wat je bespaart. 

Nieuws