F.A.Q

Mitsubishi Electric is dé warmtepompexpert. Innovatie, zeer hoge kwaliteit en de hoogste standaarden zorgen voor de meest betrouwbare warmtepompen in de markt. De zeer hoge rendementen, fluisterstille werking én het hoogste comfort zorgen niet voor niets dat de Mitsubishi Electric Ecodan warmtepompen de meest geïnstalleerde warmtepomp van Nederland is

Mitsubishi Electric Living Environment Systems levert premium apparatuur voor klimaatbeheersing: airconditioners, warmtepompen en ventilatiesystemen met warmteterugwinning. Deze apparatuur wordt toegepast in woningen, winkels, kantoren, ziekenhuizen, hotels, distributiecentra en tal van andere gebouwen.

De clubexpert helpt en adviseert bij de mogelijke toepassing van warmtepompen voor de verduurzaming van sportaccommodaties. Onze experts staan klaar om met jouw bestuur en leden te kijken naar de mogelijkheden. Maak nu een vrijblijvende afspraak en zet duurzame stappen met jouw vereniging.

De clubexpert helpt en adviseert bij het gasloos maken van jouw accommodatie door middel van warmtepomptechniek. Hij informeert, beantwoord je vragen en kan vrijblijvend een maatwerk advies opstellen voor jouw specifieke situatie. Wil je als club de knop omzetten? Dan brengt hij je in contact met de juiste betrouwbare partijen.

Toepassing van een warmtepomp voor warm water of verwarming van een sportcomplex geeft in bijna alle gevallen een flinke besparing op de energiekosten. Natuurlijk is dat afhankelijk van veel factoren. Daarnaast verlaag je direct de uitstoot van CO2. Dat is weer goed voor het klimaat.

Zeker weten! Alklima B.V. is exclusief distribiteur van Mitsubishi Electric voor Nederland. Wij verkopen niet direct aan clubs, maar werken juist met lokale installateurs samen.

Lekker bezig! Verduurzamen van je woning levert jou en het milieu flinke winst op. Een warmtepomp is daarbij in bijna alle gevallen een verstandige keuze. Om de eerste stappen te maken heeft De Energietrainer een e-book voor je klaarstaan vol tips. Dat kun je nu downloaden. Daarin vind je ook meer over de warmtepompen van Mitsubishi Electric voor thuis.

De warmtepomp heeft zich de afgelopen decennia bewezen als dé volwaardige en duurzame vervanger van de cv-ketel in de energietransitie. De afgelopen tijd kwamen er echter ook berichten omtrent de negatieve milieu-impact van deze techniek. Lees hier de volledige visie en reactie op deze berichten van Mitsubishi  Electric klimaatsystemen en warmtepompen.

De Groene Club, in 2018 opgericht door de KNVB, helpt voetbalverenigingen te verduurzamen en samen te zorgen voor een gezonde planeet. Het motto van De Groene Club: volle clubkas, lage broeikas. Duurzame maatregelen leiden ook tot een lagere energierekening en daarmee tot financieel gezonde verenigingen. Inmiddels hebben zich al ruim 1200 voetbalverenigingen aangesloten bij de KNVB Groene Club.

Mitsubishi Electric en de KNVB streven ernaar om de volgende stap te zetten in het verder en sneller verduurzamen van alle amateurclubs in Nederland.