Kom je ook naar de Vakbeurs Sportaccommodaties?

Wie wil werken aan verduurzaming van een sportaccommodatie, kan veel informatie ophalen tijdens de komende Vakbeurs Sportaccommodaties op 9 maart in de Expo Houten. 

Op stand 4.1.32 vind je Alklima/ Mitsubishi Electric. Een mooie kans voor om meer te weten te komen over de innovatieve oplossingen die Mitsubishi Electric biedt voor sportfaciliteiten. Daarnaast geven experts Tim Hofman (KNVB) en Martijn van Leerdam (Warmtepomp expert Alklima/ Mitsubishi Electric) het powercollege ‘Een duurzame en gasvrije sportaccommodatie!’ De warming-up naar de verduurzaming van jouw club. Actuele ontwikkelingen, subsidies, planning, besparing en tips en tricks uit de eerste hand. Napraten en inspiratie op veel meer vlakken doe je naderhand op de beursvloer. Dat geeft frisse energie voor jou en jouw club! Meer info check je hier

Gratis toegangskaarten
Het bezoek aan de vakbeurs én alle lezingen zijn volledig gratis, inclusief parkeren, koffie, thee en fris. Scoor snel je toegangskaarten via deze link!

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op de Vakbeurs Sportaccommodaties en te laten zien wat Alklima/ Mitsubishi Electric kan doen om van jouw club een groene club te maken.  Tot dan!

Nieuws