Over Ons

Mitsubishi Electric, één van ’s werelds toonaangevende namen op het gebied van productie van warmtepompen en airconditioners verbindt zich voor minimaal twee seizoenen aan de KNVB Groene Club. Mitsubishi Electric en de KNVB streven ernaar om de volgende stap te zetten in het verder en sneller verduurzamen van alle amateurclubs in Nederland. Beide partijen vinden het van groot belang gezamenlijk een bijdrage te leveren aan een gezonde planeet.

Ook geloven Mitsubishi Electric en de KNVB erin dat zorg voor het milieu kan bijdragen aan een gezonde clubkas. Daarom introduceert Mitsubishi Electric de Energietrainer. De Energietrainer helpt clubs met verduurzamen. Hij laat bestuurders, en leden van de duizenden verenigingen in Nederland en miljoenen voetballiefhebbers zien wat er mogelijk is op het gebied van verwarmen, douchen en ventileren. De rol van de warmtepomp en de bestaat daarbij centraal. Verwarmen met warmtepompen levert niet alleen voordeel op voor de clubkas, maar ook voor het milieu. En dat geeft toch energie?

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric is wereldwijd marktleider op het gebied van klimaatoplossingen. Denk aan warmtepompen en airconditioners voor thuis en zakelijk gebruik. De innovatieve producten van Mitsubishi Electric zorgen op duurzame wijze voor meer comfort en lagere kosten.

De Groene Club

De Groene Club helpt voetbalverenigingen te verduurzamen en samen te zorgen voor een gezonde planeet. Duurzame maatregelen leiden ook tot een lagere energierekening en daarmee tot financieel gezonde verenigingen. Inmiddels hebben zich al ruim 1200 voetbalverenigingen aangesloten bij de KNVB Groene Club.

Meer over de groene club