Over Energietrainer

De Energietrainer helpt clubs met verduurzamen. Hij laat bestuurders en leden van verenigingen in Nederland zien wat er mogelijk is op het gebied van verwarmen, douchen en ventileren. De rol van de warmtepomp staat daarbij centraal. Verwarmen met warmtepompen levert niet alleen voordeel op voor de clubkas en de leden, maar ook voor het milieu. En dat geeft toch energie?

Samenwerking 

Mitsubishi Electric en de KNVB streven ernaar om de volgende stap te zetten in het verder en sneller verduurzamen van alle amateurclubs in Nederland. Mitsubishi Electric, één van ’s werelds toonaangevende namen op het gebied van productie van warmtepompen en airconditioners, is duurzaamheidspartner van De Groene Club van KNVB. Beide partijen vinden het van groot belang gezamenlijk een bijdrage te leveren aan een gezonde planeet. Ook geloven Mitsubishi Electric en de KNVB erin dat zorg voor het milieu kan bijdragen aan een gezonde clubkas. Daarbij is de Energietrainer voor sportclubs de assist naar groen scoren. 

Kom in contact met een Clubexpert en start verduurzamen op jouw club.

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric is wereldwijd marktleider op het gebied van klimaatoplossingen. Denk aan warmtepompen en airconditioners voor thuis en zakelijk gebruik. De innovatieve all-electric producten van Mitsubishi Electric zorgen op duurzame wijze voor meer comfort en lagere kosten.

De Groene Club

De Groene Club helpt sportclubs met verduurzamen en samen te zorgen voor een gezonde planeet. Duurzame maatregelen leiden ook tot een lagere energierekening en daarmee tot financieel gezonde verenigingen. Inmiddels hebben zich al ruim 1200 voetbalclubs aangesloten bij De Groene Club van de KNVB.

Meer over De Groene Club