Maak kennis met
onze Clubexperts

Maak een afspraak met onze clubexperts

Mitsubishi Electric en de KNVB streven ernaar om de volgende stap te zetten in het verder en sneller verduurzamen van alle amateurclubs in Nederland. Ook geloven Mitsubishi Electric en de KNVB erin dat zorg voor het milieu kan bijdragen aan een gezonde clubkas. 

Daarom heeft Mitsubishi Electric een team van deskundige energie adviseurs samengesteld. Deze Clubexperts zijn beschikbaar voor vragen of als er advies nodig is over verduurzaming door middel van warmtepomptechniek. De Clubexpert begeleidt clubs en installateurs om de meest efficiënte oplossingen te realiseren. Van haalbaarheid tot terugverdientijd. Van theorie tot praktijk. 

 

Het besturen van een sportvereniging is steeds complexer en tijdrovender. Twee van de belangrijkste uitdagingen zijn misschien wel het beheersbaar houden van energiekosten en het verduurzamen van de verenigingen.

In een praktische E-Book geven we concrete oplossingen en praktijkvoorbeelden. Benieuwd? Download het E-Book hier. 

Kennismaken voor energieadvies op maat

Onze Clubexperts staan klaar om met jullie bestuur, duurzaamheidscommissie of leden alle mogelijkheden voor jullie accommodatie te bekijken. Een duurzame club is voor iedereen interessant en kan de club een heleboel opleveren. Maak nu een vrijblijvende afspraak en zet duurzame stappen met jouw vereniging!  

Kom in contact en scoor met een lagere energierekening

  1. Meld je vrijblijvend aan.
  2. Vul de checklist in voor jouw club.
  3. Maak een afspraak met de Clubexpert.

Clubexperts van Mitsubishi Electric

Martijn van Leerdam
Dirk Brouns
Peter Muizebelt
Daan Bakker