Maak een afspraak met
onze clubexperts

Maak een afspraak met onze clubexperts

Mitsubishi Electric en de KNVB streven ernaar om de volgende stap te zetten in het verder en sneller verduurzamen van alle amateurclubs in Nederland. Ook geloven Mitsubishi Electric en de KNVB erin dat zorg voor het milieu kan bijdragen aan een gezonde clubkas. 

Daarom heeft Mitsubishi Electric een team van meerdere deskundige Clubexperts samengesteld. De Clubexpert is beschikbaar als er vragen zijn of advies nodig is over de verduurzaming door middel van warmtepomptechniek. Hij begeleidt clubs en installateurs om de meest efficiënte oplossingen te realiseren. Van haalbaarheid tot terugverdientijd. Van theorie tot praktijk. 

Onze Clubexperts staan klaar om met jouw bestuur en leden alle mogelijkheden te bekijken. Maak nu een vrijblijvende afspraak en zet duurzame stappen met jouw vereniging!  

Meld je direct aan en scoor met een lagere energierekening!

  1. Meld je vrijblijvend aan.
  2. Vul de checklist in voor jouw club.
  3. Maak een afspraak met de Clubexpert.

In Noordwijkerhout voetbalt een van de duurzaamste clubs van Nederland. Ledverlichting langs de velden, tripple glas in alle buitenramen, overal vloerverwarming en douches met sensoren. Spelverdelers zijn drie luchtbehandelingskasten (met assists van zonnepanelen). Clubfanaat Cock houdt de score bij: nog maar de helft van de energiekosten. John noemt dat de Champions League in duurzaamheid.

Benieuwd bij welke clubs wij succesvol warmtepomp technieken hebben geïnstalleerd? 

Lees hier verder!