Wil jij jouw huis verduurzamen?

Wil jij jouw huis verduurzamen?

Buitenspelval, muurliggers of een Panenka… zomaar een paar voetbaltermen die jij als voetballiefhebber waarschijnlijk zo weet uit te leggen. Elke tak van sport kent zijn begrippen. Zo ook bij het verduurzamen van je huis. Smart grid ready of opwekkingsrendement zullen je nu nog niets zeggen. Want jij wilt voor jouw huis gewoon weten wat verduurzaming aan comfort brengt, in hoeverre het de energierekening verlaagt en in welke gemakken het voorziet.

Dit doet Mitsubishi Electric. Met een duidelijk verhaal voor iedereen die op zoek is naar een duurzame klimaatoplossing gaan zij voor een één-tweetje met jou. Alle Mitsubishi Electric producten zijn van premium kwaliteit en vormen de top in de markt. Begrijpelijke uitleg en deskundig advies zorgen voor de juiste verduurzaming van jouw huis.

Meer informatie?
Vul je gegevens in en ontvang het gratis e-book.

Met het e-book voor thuis brengt de Energietrainer feiten, kennis en weetjes naar huis. Informatie waarmee je direct aan de slag kunt. Je zult merken dat verduurzamen heel leuk kan zijn. Dat is alvast 1-0 voor milieu en portemonnee!

Premium warmtepomp voor thuis

Met de Ecodan warmtepomp van Mitsubishi Electric haal je de meest betrouwbare en zuinige warmtepomp in huis. Hiermee creëer je dat behaaglijke gevoel in alle seizoenen. Of je nu woont in een villa, appartement, rijtjeshuis vakantiewoning, voor alles is een oplossing voor het verduurzamen. Het leven is een stuk aangenamer met een binnenklimaat waarin je je thuis voelt.

Airconditioning voor thuis

Afgelopen jaren zijn we meer dan ooit gebonden aan onze woning. We moeten comfortabel thuis kunnen werken, maar ook optimaal ontspannen wanneer er voetbal op de buis is of wanneer je een goede nachtrust wenst. En dat allemaal zo duurzaam mogelijk. Met een airconditioner in je woning heb je een stuk zekerheid en comfort in elke situatie. Eindelijk vind je dé balans tussen comfortabel én tegelijkertijd duurzaam wonen. Of je nu werkt, speelt, woont of slaapt.