Winnaar Winter-Warming Up!

De Winter Warming-Up is voorbij en de winnaar van de premium warmtepomp luistert naar de naam… Willy Steenkamp! 

Duizenden Nederlanders kwamen ‘in beweging’ tijdens de Winter Warming-Up 

Samen met energietrainer John Williams organiseerde Mitsubishi Electric onlangs de Winter Warming-Up Campagne. Het doel van deze ludieke campagne was om, door middel van praktische tips, zoveel mogelijk Nederlanders te helpen met het verduurzamen van hun woning. En natuurlijk om te laten zien wat de voordelen zijn van een warmtepomp. Maar liefst 4.000 huiseigenaren namen deel aan de campagne waarbij een premium warmtepomp van Mitsubishi Electric gewonnen kon worden. 

“Ze houden je voor de gek!”

Afgelopen week hebben we de winnaar van de Winter Warming Up verrast met een bezoekje. Willy en Irma Steenkamp uit het Gelderse Didam waren vanzelfsprekend enorm blij met de fantastische prijs. In eerste instantie dachten ze dat ze voor de gek werden gehouden maar toen de cheque, en het beeld van John Williams met de warmtepomp, tevoorschijn werden gehaald konden ze hun geluk niet op. “We hebben het huis inmiddels verduurzaamd door het isoleren van de muren en de vloer. Met deze warmtepomp kunnen we weer de volgende stap maken naar een gasvrij leven”, aldus de dolblije winnaar Willy Steenkamp. 

Ook voor jou een goede oplossing 

Namens energietrainer John Williams en alle medewerkers van Mitsubishi Electric feliciteren we Willy en Irma van harte en wensen we ze veel plezier met de gewonnen warmtepomp. 
Wil ook jij weten of een warmtepomp een duurzame oplossing voor jouw woning? Met onze warmtepompselector ontdek je dat in slechts een paar minuten. Je ziet dan ook direct wat je bespaart!

Nieuws